NÍNÓ

Brutális baleset: 170-el robbant bele a vétlen autósba az M7-esen – Videó

Pillanatok alatt bekövetkezett a tragédia, hátulról rohant a szabályosan haladó kocsiba a száguldozó sofőr.
  • Szerző: Ripost

A Budapesti Autósok olvasója készített egy nem mindennapos felvételt. Az autójában működő fedélzeti kamera végig rögzített, annak ellenére, hogy hatalmas ütközés történt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A kocsiban a sofőrön kívül párja és két kutyájuk tartózkodott. Nem voltak hibásak a karambolban, mégis egy életre rémálmaik lehetnek miatta.

Felismerhetetlenségig tört az autó a balesetben
Fotó: YouTube

„Strandolás és egy vacsora után hazafelé Fonyódról, az autópálya külső sávjában, kényelmes 110 – 120 km/h tempóban tartottunk haza, Budapestre. Jóval nagyobb sebességgel (körülbelül 170 km/h-val) belénk csapódott egy autó hátulról, ami azonnal irányíthatatlanná tette az autónkat (Egy viszonylag könnyű Toyota Corolla Versóról van szó)

A szalagkorlátnak csapódásnál szerencsére sikerült annyit korrigálnom, hogy ne boruljunk fel, másfelet pördültünk, és a maradék lendületből kigurultam a leállósávba kormányozva. Szerencsére ennyire irányítható maradt az autó, bár az eleje eltűnt. A másik sofőr vagy elaludt, vagy csak telefont nyomkodott, mivel a rendőrségi helyszínelés alatt is folyamatosan az volt a fontosabb.

Egyébként legnagyobb meglepetésemre nem vették el a jogosítványát, csak helyszíni bírságot kapott ezek után. Szegény autónk utolsó erejével megvédett, mind a ketten párommal és a két kutyánk a csomagtérben lévő szállítóban gyakorlatilag sérülésmentesen tudtunk kiszállni. Mondanom sem kell, még várom e-mailben a rendőrségi jegyzőkönyvet, hogy a biztosítási folyamatot tudjam folytatni…” – számolt be a horrorisztikus pillanatokról a sofőr.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?