NÍNÓ

Brutális állatkínzással gyanúsítják a magyar nőt, azonnal kórházba vitték a kutyát

A sokat látott egyenruhások is elborzadtak a látványtól: az elhanyagolt, sovány négylábú nyakába úgy belenőtt a lánc, hogy azt csak műtéttel lehetett eltávolítani.
  • Szerző: Ripost

Bejelentés érkezett a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2021. július 16-án, miszerint egy újszászi lakóház udvarán lánccal kikötött, elhanyagolt, sovány kutya szenved – írja a police.hu. A kiérkező rendőrök azt tapasztalták, hogy a kánikula ellenére friss ivóvíz nem volt a kutyus előtt, valamint a nyakán lévő nagyszemű lánc az eb húsába belenőtt. A nyomozók helyszíni szemlét tartottak, mely során az állatorvos szaktanácsadó megállapította, hogy a négylábú nagyon sovány, és a nyakából a lánc csak műtéti úton távolítható el, ezért a kutyát azonnal kórházba szállították.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Állatkínzót kaptak el

Elképesztő körülmények között tartották szerencsétlen ebet (Fotó: police.hu)

Az egyenruhások előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 46 éves nőt, akit gyanúsítottként kihallgattak. A terhelt beismerő vallomást tett és elmondta, hogy már három hete látta, hogy sebes a kutya nyaka, ennek ellenére nem szabadította meg az ebet lánctól.

Állatkínzót kaptak el

A kutya nyakába belenőtt a lánc (Fotó: police.hu)

A Szolnoki Rendőrkapitányság állatkínzás miatt folytat eljárást.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?