NÍNÓ

Botrány a bajai vonaton, teljesen kiakadtak az utasok a történtek miatt

Egy ré­szeg férfi mo­lesz­tálta őket, majd a fel­szó­lí­tás el­le­nére sem hagyta abba, sőt a ka­la­uzt is meg­pró­bálta meg­ütni.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A MÁV egyik szolgálattevője tett bejelentést a rendőrségre május 17-én, mert a Baja és Sárbogárd között menetrend szerint közlekedő vonaton az egyik utas megtámadta a jegykezelő nőt. A bejelentés előzménye az volt, hogy egy 59 éves budapesti férfi ittasan úgy viselkedett – hangoskodott és inzultálta a többi utast – a vonaton, hogy megkérték a kalauzt, a férfit kísérje a szerelvény egy másik pontjára. A későbbi gyanúsított a többszöri felszólítás ellenére sem volt hajlandó abbahagyni a hangoskodó, másokat megbotránkoztató viselkedését, sőt egy alkalommal a jegyvizsgáló nő felé is ütött, de a férfi ütését a kalauz el tudta hárítani.

Az eset kapcsán a Paksi Rendőrkapitányság Nagydorogi Rendőrőrsén folytattak büntetőeljárást közfeladatot ellátó személy elleni erőszak kísérlete miatt az 59 éves budapesti férfi ellen.

A nagydorogi rendőrök az ügyben a szükséges eljárást elvégezték, az iratokat a napokban megküldték az ügyészségnek – írja a police.hu.

címkék:
És ezeket olvastad már?