NÍNÓ

Borzalom: Holtan találták a meggyilkolt Vivien falujából eltűnt férfit!

Újabb rejtélyes haláleset rázta meg az aprócska falu, Kakucs lakóit. Egy 40 év körüli férfi holttestére bukkantak, akinek több mint két hónapja veszett nyoma, és aki a hírek szerint jó viszonyban volt a brutálisan megölt Vivien gyilkosával.
címkék:
  • Szerző: Doris

Egyre több a rejtélyes és hátborzongató eset történik Kakucson, az aprócska Pest megyei faluban. Mint ismert, ez az a település, ahol a brutális kegyetlenséggel megölt Vivien lakott, és ahonnan bulizni indult azon a végzetes éjszakán...

A települést azóta egy újabb rejtélyes eltűnés tartotta lázban, amiről a %% már korábban beszámolt. Egy másik helybélit, Takács Tibort keresték hozzátartozói, egyre elkeseredettebben. A férfi még január 5-én tűnt el, azóta semmilyen életjelet nem adott magáról.

A faluban azt suttogták, hogy Vivien halála és Tibor eltűnése szorosan összefügghet. Sokan azt is tudni vélték, hogy Tibor a Vivien meggyilkolásával gyanúsított K. Bálint nagyapjának tanyáján dolgozott, mielőtt nyoma veszett. Ám eddig csupán annyi volt biztos, hogy eltűnése napján Kakucs és Inárcs közt az M5-ös autópályánál látták, egyesek gyalogosan, mások egy furgonban.

Mára azonban biztossá vált, a 40 éves férfi már soha többé nem tér haza. Március 19-én megtalálták a holttestét, egy kutyasétáltató bukkant rá  a Kakucs Ring közelében. Úgy tudni, már napok óta ott hevert, amikor felfedezték.

"Idegenkezűségre, gyilkosságra vagy más bűncselekményre utaló jelet nem találtunk, közigazgatási eljárásban folyik a vizsgálat" – tájékoztatta a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a Borsot.

 

címkék:
És ezeket olvastad már?