NÍNÓ

Borzalmas részletek derültek ki a csepeli anyagyilkosságról

A huszonéves férfi borzasztó hidegvérrel ölte meg az édesanyját, akit a környéken mindenki kedves, jóravaló asszonynak ismert meg.
  • Szerző: ripost

A tárgyalóterem helyett egy kórház pszichiátriai osztályán tartóztathatják le azt a férfit, aki múlt hét pénteken átvágta édesanyja, Ildikó torkát, majd ahelyett, hogy segítséget hívott volna, órákig ült a nő élettelen teste mellett.

A tragédia december 21-én éjjel történt, amikor a 29 éves Krisztián megölte a vele élő édesanyját.

A Csepel.info szerint a tragédiához hozzájárulhatott, hogy a patikában egy hete nem lehetett hozzájutni a férfinak felírt gyógyszerhez.

"Az egyik gyerekem egy hatalmas puffanást hallott, ki is ment a ház elé, mivel azonban nem látott semmit, visszajött. Az anyuka aranyos volt velünk mindig, a fia azonban sokszor nem is köszönt. Azt hallottam, a gyilkosság után felhívta egy ismerősük telefonon és Ildikót kérte a telefonhoz. Krisztián azonban közölte: „Nem tudom adni anyát, mert megöltem” – mondta el a Blikknek az egyik szomszéd.

Az ismerősök véleménye megoszlik B. Krisztiánnal kapcsolatban. Van, aki csöndes, békés férfinak írja le, mások azonban már jó ideje sejtették, hogy komoly mentális betegséggel küzd.

"Krisztiánt ritkán láttuk az utcán, az édesanyja szerzett be mindent, amire szükségük volt. Amikor nagy ritkán felbukkant, udvariasan köszönt, váltottunk pár szót, aztán már sietett is el, látszott rajta, hogy nem igazán akar beszélgetni. Agressziót vagy zavartságot azonban én nem láttam rajta" – mondta el a Blikknek az egyik ismerőse.

Egy másik helybéli idősebb nő úgy látja, hogy kódolva volt a férfiben, hogy előbb vagy utóbb valami végzetes tettre szánja el magát.

"Azt mesélte, hogy ő csak éjjel szeret fent lenni, mert akkor a csillagok és a hold különös jeleket küld neki. Meg hogy ő híres író, de csak akkor tud alkotni, ha sugallatot kap fentről. Az édesanyjával három éve költözött ide. Ildikó nagyon kedves nő volt, mindenki szerette a környéken. Nagyon sajnálom, hogy pont az fordult ellene, akit a világon a legjobban szeretett" – sírta el magát az idős nő. 

És ezeket olvastad már?