NÍNÓ

Borzalmas fejlemények a várpalotai hintán megsérült férfi állapotáról!

Súlyos koponyasérüléssel, mentőhelikopterrel szállították kórházba, a többi beteg állapota stabil.
  • Szerző: Ripost

Életveszélyes állapotban van a várpalotai hintabaleset egyik sérültje, miután szombaton, a Hunyadi Mátyás téren felállított hidraulikus szerkezet működés közben szétesett. A 18 éves fiú kómában van.

Többen megsérültek, volt, aki a hintából kiesett. A helyszínről négy sérültet, egy férfit, egy nőt és két tizenévest a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházba vittek.

A férfi koponyasérülést szenvedett, ezért vasárnap mentőhelikopterrel átszállították a győri Petz Aladár Kórházba. Az egyik gyermek nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett, de az állapota stabil.

A győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos igazgatója elmondta, a 18 éves fiú életveszélyes állapotban van, az intenzív osztályon kezelik. A koponya- és agysérülést szenvedett fiút még szombat este megműtötték.

A fiú édesanyjának a Facebookon kértek segítséget, hogy legyen szállása, éjszakára ugyanis nem maradhat a kórházban.

A másik két sérült ambuláns ellátás után elhagyhatta a kórházat.

A lezárt területen vasárnap délelőtt is tartott a vizsgálat, a szakértők elkezdték a 30 méter magas, nyolc személyes szerkezet elbontását.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szombat este közölte, hogy a baleset miatt foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétsége miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen.