NÍNÓ

Borzalmas baleset, pokoli kínok közt halt meg a fiatal borsodi férfi

Soha azelőtt nem csípte meg méh a 32 éves Bélát, így szülei nem is sejtették, hogy allergiás a csípésükre.
  • Szerző: ripost

Gyászol a Tiszalúcon élő Farkas család, miután két hete pénteken baleset érte szeretett rokonukat, a 32 éves Bélát, aki néhány nappal később elhunyt. A szülők képtelenek felocsúdni a gyászból, annál is inkább, mert a fiatal férfi látszólag teljesen banális okból vesztette életét: megcsípte egy méh.

Béla két hete pénteken, este nyolckor ment át a falu másik végébe, hogy segítsen legjobb barátja házi méhészetében néhány kaptárt felpakolni a kocsira. Egész éjszaka dolgoztak volna, Bélát ezért csak másnap reggelre várták haza. Az egyik méhkas váratlanul megbillent, és a 32 éves fiatalembert a karján megcsípte négy méh. Csak ekkor derült ki, hogy allergiás a csípésükre - írja a Bors.

"Először a gyomrát és a kezeit fájlalta, maga próbálta kiszedni a fullánkokat, aztán összeesett. Levegőért kapkodott, pokolian szenvedhetett, a fűcsomókat marta a földön kínjában. Béla barátjának a szülei is ott voltak a balesetnél, azt mondják, késett a mentő, de a csípés után csak húsz perccel értesítették az ügyeletet. Kétszer élesztették újra a helyszínen, nagy nehezen visszahozták a keringését, de úton a kórházba örökre lecsukta a szemét" – mondta el a lapnak a fiú édesanyja, Erzsébet.

"Már elfogytak a könnyeink, a belülről feszítő fáj­dalom most kezd kifelé törni. Eddig csak ordítottunk és sírtunk, de most csak pokoli fájdalmat érzünk. A nyomozónak azt sem tudtam megmondani hirtelen, hogy mikor születtem. A kórházban elbúcsúztunk szegénytől, szerettem volna felajánlani a szerveit, hogy másban éljen tovább, de nem maradt semmije sem épségben."

A gyászoló édesanya ügy­vé­det fogadott, s a rendőrség­ben bízik, hogy kiderítsék, történt-e bármilyen mulasztás.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?