NÍNÓ

Botrány a bíróságon: találkozott a meggyilkolt Csenge édesanyja a gyilkos szüleivel

A 2017 szeptemberében megölt fiatal lány édesanyja véletlenül találkozott a gyilkos szüleivel: nem volt képes uralkodni magán.
címkék:
  • Szerző: ripost

A bíróság folyosóján futott össze szerencsétlen módon a Borsodnádasdon megölt Csenge édesanyja a lánya gyilkosának szüleivel. Az asszony és a gyilkos szülei azért mentek be a bíróságra, hogy visszakapják Csenge és B. Roland 2017 óta lefoglalt holmijait.

Csenge édesanyja nem tudott uralkodni magán, amikor meglátta a közönyös szülőket.

Csenge édesanyja nem tudott uralkodni magán, amikor meglátta a közönyös szülőket.
Fotó: tv2

„Annyit nem mondtak, hogy bocsánat vagy sajnáljuk, Róza. Bevallom, nem viselkedtem úrinőként, kiabáltam mindent rájuk, ami a szívemet nyomta. Aztán a nő elővette a mobilját, és felvette, amiket mondtam. Mivel az unokám és az ő párja vitt el, nem akartam őket még kínosabb helyzetbe hozni, inkább eljöttünk” – mondta el a Blikknek a gyászoló édesanya.

Azonban ezután következett csak az igazi kín! Az anyuka kicsomagolta a visszakapott holmikat, amelyek között döbbenetesen fájdalmas dolgot talált.

„Pokoli pillanatokat éltem át, s jött még egy másik sokk! Visszakaptam ugye a kislányom dolgait, amiket évek óta nem láttam, s a nyakláncában benne volt egy hajcsomó, amit a gyilkosa tépett ki Csengém fejéből, de a láncban megakadt.”

Mint azt a megírta 2017 szeptemberében, miután K. Csenge egy buli után a megbeszélt időpontra nem ért haza, édesanyja azonnal értesítette a rendőrséget. A lány lemeztelenített holttestét másnap egy vízaknában találták meg. A gyilkossággal a szintén helybéli B. Rolandot gyanúsították meg, a férfi első fokon gondatlan emberölésért négy évet kapott, másodfokon tizennyolc év fegyházbüntetést szabtak ki rá.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?