NÍNÓ

Borsodban akciózott a TEK, lecsaptak a fegyverraktárra – videó

A rendőrök és a TEK közösen fogtak el egy erdőbényei és taktakenézi férfit.
  • Szerző: Ripost

A Terrorelhárítási Központ munkatársai is részt vettek abban az összehangolt akcióban, amelynek eredményeként két helyen több fegyvert is lefoglaltak a rendőrök, egy erdőbényei férfit pedig őrizetbe vettek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Police.hu

Lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés miatt indított eljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egy 57 éves erdőbényei és egy 53 éves taktakenézi férfival szemben.

A nyomozók kedden tartottak kutatást egy taktakenézi és egy erdőbényei házban, mivel megtudták, hogy ezen helyeken illegálisan tartanak lőfegyvereket és lőszereket. Az összehangolt akciót a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályának, és a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egységének munkatársai hajtották végre. A rendőrök vadász lőfegyvereket, kézi lőfegyvert, egy lefűrészelt csövű puskát, és az ezekhez tartozó lőszereket, találtak, illetve foglaltak le a házkutatás eredményeként.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kérte az őrizetbe vett 57 éves erdőbényei gyanúsított letartóztatását – írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?