NÍNÓ

Bizarr dolgot művelt a parókás férfi Győrben, meglepő, mit találtak nála

Három részeg férfitól lopta el a pénztárcáikat, de nem akármilyen módszerrel.
  • Szerző: Ripost

A Győri Járási Ügyészség lopás és más bűncselekmények miatt emelt vádat egy győri férfival szemben, aki női parókát viselve, magát nőnek kiadva lopott többször is idén tavasszal Győrben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A harmincéves vádlott Győr belvárosában, hajnalban tett szexuális ajánlatokat a három részeg férfinek. A szórakozóhelyekről hazafelé tartó sértetteket először megszólította, majd volt, hogy megölelte, volt, hogy meglökte, ezt követően pedig elvette a pénztárcáikat az azokban lévő értékekkel. Az eltulajdonított tárcák helyére minden esetben egy-egy idegen pénztárcát rakott.

Az elkövető a három sértettnek összesen 35 ezer forint kárt okozott. A vádlott ezen felül elfogásakor metamfetamint tartott magánál.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő elkövetőt mint különös visszaesőt három rendeli lopással és egy rendbeli kábítószer-birtoklással vádolja. Vele szemben négy és fél év szabadságvesztés is kiszabható. Tekintve, hogy cselekményeit korábbi, hasonló bűncselekmények miatt kiszabott, ötéves börtönbüntetésének feltételes szabadsága alatt követte el, várhatóan ezen feltételes szabadság megszüntetésére is sor kerül vele szemben – írja az ügyészség.

És ezeket olvastad már?