NÍNÓ

Bizarr bűnügy: Nyugdíjas pornóssal játszatta el a megölt nagyapját

Döbbenetes bűnügyben emelt vádat a Fővárosi Főügyészség egy 28 és egy 82 éves férfival szemben. A történetben ráadásul nem a két vádlott életkora közötti különbség a legérdekesebb!
címkék:
  • Szerző: Ripost

A filmbe illő történet szerint a 28 éves, első rendű vádlott még 2015-ben egy szóváltást követően megölte a nagyapját. A holttestet az áldozat XI. kerületi ingatlanához tartozó garázsban rejtette el, ahonnan egy évvel később egy kőbányai bérelt garázsba szállította nagyapja földi maradványait, melyet végül 2017-ben egy kukában találtak meg a rendőrök. S hogy miért kellett mozgatni a holttestet? Azért, mert az emberöléssel vádolt unoka a garázzsal együtt pénzzé tette az ingatlant. Ehhez meggyőzött egy pornófilmes nyugdíjast, hogy játssza el a nagyapját. Még személyi igazolványt is csináltatott az álnagyszülőnek az ingatlanértékesítéshez, sőt, az idős bűntárs segítségével az áldozat ingatlanja mellett annak autóját is eladta, s a nyugdíjához is hozzáfért – olvasható a vádiratban.

Képünk illusztráció

A bűnügyi felügyelet alatt álló unoka, ha a bírósági előkészítő ülésen beismeri tettét és lemond a tárgyalás jogáról, a védekezésre korlátozott személy sérelmére elkövetett emberölés és más bűncselekményekért 20 év fegyházat is kaphat, míg a csalásokban közreműködő bűntársa 2 év 6 hónap börtön várhat.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?