NÍNÓ

Bedrogozott gyilkosok végeztek az izraeli fiatallal Tiszakécskén!

A világutazót napok óta kereste a rendőrség: két lecsúszott férfit gyanúsítanak a gyilkossággal. A férfi családja már elindult Magyarországra.

Holtan találták meg egy tiszakécskei ingatlanban a napokkal korábban eltűnt negyvenéves izraeli állampolgárt, Ofir Grosst. A rendőrség egyelőre nem árul el részleteket, csupán annyit közöltek, hogy egy 21 éves kocséri és egy 19 esztendős lakitelki fiatalt vettek őrizetbe, őket gyanúsítják a gyilkosság elkövetésével.

Az izraeli világutazót napok óta kereste a rendőrség, a gyanúsítottakat pedig jól ismerték: az viszont még rejtély, hogy a gyilkosok hogyan ismerkedtek meg az áldozatukkal, és miért végeztek vele. 

A falu lakóit természetesen rettenetesen felkavarta a hír, mindenki találgatja az okokat: a drog vagy a pénzéhség őrjítette meg a gyilkosokat. A kocséri N. Károlyt már jól ismerték e rendőrök: a Blikk szerint már ült börtönben betörésért, ezért visszaesőnek számít. 

Nem is tudták még kihallgatni a rendőrök, olyan állapotban vitték be. Amúgy teljesen normális gyerek. Például amikor befejezte az iskolát, megköszönte a nevelőszülőjének, hogy felnevelte, ha már a saját anyja eldobta magától. Kapott egy kis házat itt a faluban a nevelőszülőjétől, de nem élt ott már jó ideje, hanem egy tanyán lakott a bács-kiskuni Tiszakécskén, ott háborítatlanul tudott drogozni

– mondta el a lapnak az egyik ismerőse. 

Ofir Gross jól szituált férfi volt, a Bors információi szerint otthon orvosi műszerekkel foglalkozott. Nyaralni jött Magyarországra: a családja szerint egy barátjánál ven­dé­geskedett Tiszakécskén. A há­zi­gazda Budapestre utazott, Gross pedig azt tervezte, hogy megnézi Debrecent, mert kíváncsi volt a vá­rosra. A gyilkosai álmában végezhettek vele. 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?