NÍNÓ

Barátjával is szexelt, mielőtt megerőszakolták a keszthelyi tinit

A 17 éves lány párjával szeretkezett a strandon, amikor három garabonci fiatal kileste őket, és házi pornó készítésére próbálták rávenni a fiút és kedvesét.
  • Szerző: Ripost

Szombatra virradó éjjel a keszthelyi strandon egy 17 éves fiatal lányt erőszakolt meg három garabonci férfi. A tini a Velvet információi szerint a strand egy félreeső részén éppen barátjával szexelt, ezután futottak bele a férfiakba, akik kileshették a páros légyottját.

Ezután arra próbálták rávenni őket, hogy készítsenek házi pornót. A páros azonban ellenállt, ekkor a 27 éves garabonci férfi és két 21 éves társa megverte, majd elüldözte a fiatal  lány barátját, a lányt pedig egyikük megerőszakolta. A barát azonban azonnal a rendőrségre rohant, és viszonylag hamar vissza is ért az egyenruhásokkal, egyes információk szerint ők akadályozták meg, hogy még nagyobb baj történjen.

A három garabonci fiatalt előzetes letartótatásba helyezte a rendőrség. Első körben a 27 éves férfit gyanúsították az erőszak elkövetésével, ő azonban nem tett beismerő vallomást, ezt ügyvédje, dr. Slezák József a %%-nak is megerősítette.

"Azt állítja, hogy nem ő, hanem társa követte el az erőszakot"

- mondta lapunknak Slezák.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?