NÍNÓ

Az év első lúzere: pont a kamerába nézett a tolvaj

Alig öt óra telt el az új évből, amikor egy pár egy fővárosi éttermet kirabolt. A férfi pechjére azonnal nagyszerű fotót szolgáltatott magáról a rendőröknek.
  • Szerző: Ripost

Széfet, pénzt, telefont rabolt egy pár Budapesten szilveszter éjszakáján: alig ütötte el az óra az éjfélt, pár órával később egy budapesti, VI. kerületi étterembe törtek be, és pakolták össze, amit arra érdemesnek tartottak.

Azzal valamiért nem számoltak, hogy a helyszínen kamerák vannak, és biztonsági felvétel készül, így a rendőrség most közzétett egy videót, amin mindketten jól látszanak.

Sőt, az a pillanat is remekül látszódik, amikor a pár férfi tagja egyenesen a kamerába nézve észreveszi azt, és még a szája is tátva marad a döbbenettől.

A rendőrség most a videó alapján a párost keresi, mint feltételezett elkövetőket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit vagy nőt felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ripost előfizetés banner

És ezeket olvastad már?