NÍNÓ

Autós üldözés Győrben, a rendőröket is meglepte a vége

Egy 23 éves férfit akartak igazoltatni, de ő elhajtott előlük.
  • Szerző: Ripost

Győrben, a Szent István úton akarták igazoltatni a rendőrök egy rendszám nélküli Renault vezetőjét vasárnap 15 órakor. A járművezető – a rendőri megkülönböztető jelzéseket figyelmen kívül hagyva – Abda felé próbált elmenekülni az őt követő rendőrautó elől.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Police.hu

Néhány száz méter megtétele után a rendszám nélküli autó, egy előtte forgalmi okból lassító kocsi hátuljának ütközött, ezért megállt. A rendőrök elfogták a járművet vezető férfit, majd ellenőrizték őt és az autóját. Ennek során kiderült, hogy a 23 éves helybéli sofőrt a Győri Járásbíróság a vezetéstől eltiltotta, a kocsit pedig kivonták a forgalomból. Az intézkedők az autó átvizsgálásakor kábítószert találtak. A férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol vele szemben drogtesztet alkalmaztak, ami többféle kábítószerre is pozitív eredményt mutatott.

A nyomozók a férfit – őrizetbe vétele mellett – kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként hallgatták ki, illetve vele szemben szabálysértési eljárást is kezdeményeztek – írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?