NÍNÓ

Anyja szerint egy férfi csalhatta el az eltűnt 11 éves kislányt

Továbbra is nagy erőkkel keresi a rendőrség a húsvét hétfőn eltûnt Boglárkát. Édesanyja szerint semmilyen jel nem utalt arra, hogy el akar menni otthonról. A kétségbeesett asszony attól tart, a naiv kislány összeismerkedett valakivel a neten, aki elcsalhatta őt...
címkék:
  • Szerző: Doris

Aggódva keresik szerettei a hétfőn eltűnt Hegymegi Boglárkát. A 11 éves kislány egri otthonából távozott ismeretlen helyre, a rendőrség már nyomkövető kutyákat is bevetett, hogy megtalálják.

 

Édesanyja könnyek között árulta el az Agria Tv-nek, hogy semmilyen jel nem utalt lánya rejtélyes eltűnésére. Húsvét hétfőn az egész család otthon volt, pihenéssel, beszélgetéssel töltötték a napot. A nő délután háromkor ment be a gyerekszobába, ekkor vette észre, hogy eltűnt a lánya.

A kétségbeesett asszony nem tartja kizártnak, hogy lányát egy férfi csalta el valahova, akit Bogi az interneten ismert meg.

"Kitervelt módon elcsalta magával az illető. Biztos vagyok benne, hogy hazajött volna még az este, mivel nincs is hova mennie. Otthon ülős típus volt, nem járt el sehova."

- mesélte remegő hangon az anya, aki szerint az is erre utal, hogy a kislány magával vitte iPad-jét.

Az AgriaTv úgy tudja, a nyomkövető kutya a Deák Ferenc úti Háromfarkas buszmegállóig követte a nyomokat, így lehet, hogy Bogi ott találkozott egy rejtélyes idegennel.

címkék:
És ezeket olvastad már?