NÍNÓ

Aggódva keresi eltűnt lányát a pécsi édesapa!

A 16 éves Csirke Lívia kedden még iskolában volt, de onnét nem tért haza. Családja minden követ megmozgat, hogy megtalálja a lányt, az édesapja úgy tudja, barátnőjével szökhetett meg.

Kedden még iskolába indult Csirke Lívia Baranya megyei 16 éves fiatal lány, ám onnét már nem haza. Édesapja, Csirke Gyula a Facebookon kért segítséget, a felhívását több ezren megosztották már, az eltűnést bejelentette a rendőrségen is. A család szinte magánnyomozásba kezdett, aggódnak a fiatal lányért, aki két napja nem adott magáról életjelet. Úgy tudni, nem egyedül szökött meg Pécsről.

Itt vagyunk Szigetváron, állítólag itt látták utoljára Laurát

- mondta a %%-nak az eltűnt lány édesapja, aki percenként nézi az internetet, hátha valamikor bejelentkezik szeretett gyermeke.

Mindent megkapott itthon, szerető családban nőtt fel, nem is értem, miért nem jött haza. Talán a barátnője húzta magával, akinek rossz lett a félévi bizonyítványa

- találgatott Csirke Gyula, aki egy barátjával indult lánya keresésére.

Remélem, amire hazaérünk, már otthon vársz minket... Át szeretnélek ölelni!

- üzente a %%-on keresztül eltűnt lányának az aggódó édesapa.

Csirke Lívia 16 éves, 160 centiméter magas, szőke, vállig érő haja van. Mikor elment iskolába, fehér dzsekit, fekete sztreccsnadrágot és rózsaszín vászon cipőt viselt.

A család kéri, hogy aki a fenti képen látható fiatal lányról bármit tud, esetleg információval rendelkezik az eltűnése körülményeiről vagy a tartózkodási helyéről, azonnal hívja a 107-es vagy 112-es telefonszámok valamelyikét!

És ezeket olvastad már?