NÍNÓ

A vonaton mutogatta magát ez a férfi, most a rendőrség keresi

Egy fiatal lány előtt viselkedett szeméremsértő módon, de arra nem gondolt, hogy az új típusú vonatokat már kamerával szerelték fel.

A Bicskei Rendőrkapitányság szeméremvétség gyanúja miatt keres egy eddig ismeretlen tettest, aki idén február 18-án a Győrből 9 óra 40 perckor induló, Budapest felé tartó személyvonaton, Szárliget település közelében egy fiatal lánynak mutogatta magát a vonaton, vele szeméremsértő módon viselkedett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: police.hu

A feltételezett elkövetőről biztonsági kamera felvételt készített. A férfi 20 év körüli, 180 centiméter magas, fekete hajú, vékony testalkatú, kék színű farmernadrágot és kékeszöld dzsekit viselt.

Fotó: police.hu

A Bicskei Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható személyt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Bicskei Rendőrkapitányságon személyesen, vagy hívja a 06-22/566-020-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107-es, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?