NÍNÓ

A távoltartás ellenére rátört, és kirabolta a nőt

Szörnyű bűntett miatt vettek őrizetbe a rendőrök egy ordacsehi férfit. A 62 éves ember ellen távoltartási végzés volt, mert rendszeresen verte és bántalmazta 85 éves élettársát. Ennek ellenére rátört az assznyra, aki annyira megijedt a fenyegetőzésétől, hogy minden pénzét odaadta neki.
  • Szerző: Ripost

A Fonyódi Rendőrkapitányság rablás miatt indított nyomozást egy 62 éves ordacsehi lakossal szemben. A gyanú szerint a férfi még pénteken annak ellenére tért vissza korábbi közös lakcímükre a 85 éves volt élettársához, hogy a bíróság ezt jogerős végzésében megtiltotta neki. Erősen ittas állapotában, a nőt ökölbe szorított kezével fenyegetve pénzt követelt tőle, aki a fenyegetések – és a távoltartást megalapozó korábbi bántalmazások – hatására átadta a nála lévő összes készpénzét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendőrök a sértett bejelentését követően azonnal elfogták a fenyegetőző férfit, akit – őrizetbe vétele mellett – a bűncselekmény elhárítására idős koránál (és korábbi sérüléseinél) fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki, és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?