NÍNÓ

A távoltartás ellenére rátört, és kirabolta a nőt

Szörnyű bűntett miatt vettek őrizetbe a rendőrök egy ordacsehi férfit. A 62 éves ember ellen távoltartási végzés volt, mert rendszeresen verte és bántalmazta 85 éves élettársát. Ennek ellenére rátört az assznyra, aki annyira megijedt a fenyegetőzésétől, hogy minden pénzét odaadta neki.
  • Szerző: Ripost

A Fonyódi Rendőrkapitányság rablás miatt indított nyomozást egy 62 éves ordacsehi lakossal szemben. A gyanú szerint a férfi még pénteken annak ellenére tért vissza korábbi közös lakcímükre a 85 éves volt élettársához, hogy a bíróság ezt jogerős végzésében megtiltotta neki. Erősen ittas állapotában, a nőt ökölbe szorított kezével fenyegetve pénzt követelt tőle, aki a fenyegetések – és a távoltartást megalapozó korábbi bántalmazások – hatására átadta a nála lévő összes készpénzét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rendőrök a sértett bejelentését követően azonnal elfogták a fenyegetőző férfit, akit – őrizetbe vétele mellett – a bűncselekmény elhárítására idős koránál (és korábbi sérüléseinél) fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett rablás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki, és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.

És ezeket olvastad már?