NÍNÓ

A fél országban keresik Kiss Mariannt, vasútállomásról tűnt el

A rendőrök a lakosság segítségét kérik a fiatal nő megtalálásához.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást folytat Kiss Mariann 19 éves sályi lakos eltűnése miatt. A fiatal nő még május 18-án 18 óra körül a Miskolc, Tiszai pályaudvarról ment el ismeretlen helyre, tartózkodási helye azóta ismeretlen, a felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

Kiss Mariann megközelítőleg 160 centiméter magas, átlagos testalkatú, rövid, barna hajú, jobb alkarján több heg látható. Fogazata hiányos, járása bicegő. Eltűnésekor szürke, rövid ujjú pólót, csíkos nadrágot, valamint piros lakkcipőt viselt.

A Mezőkövesdi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható személlyel kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. A névtelenség megőrzése mellett is tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?