NÍNÓ

A fél országban keresik ezt a két férfit, milliókat loptak Budapesten

A rendőrök keresik a feltételezett elkövetőket, akik több millió forintot loptak el egy kőbányai lakásból.
  • Szerző: RIPOST

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága lopás megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes és társa ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi társával még április 26-án 9 óra 30 perc és 19 óra 30 perc között egy Budapest X., Kőrösi Csoma Sándor úti lakásba betört és több millió forintot loptak el.

A két férfiről felvétel készült. Az egyikük 45-50 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, az elkövetéskor világos inget, világos nadrágot és sötét cipőt viselt. A másik férfi 45-50 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, az elkövetéskor világos cipőt és világos kabátot viselt, a hátulján felirattal.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható férfiakat felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A vendégváró, amiből egy morzsa sem marad
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?