Létrehozva: 2018.01.04.

A DM-ben szúrta agyon 15 éves exbarátnőjét a féltékeny tinédzser

A magát 15 évesnek valló afgán migráns egy konyhakéssel végzett szintén 15 éves exével, azért, mert a gyönyörû tinédzser szakítani mert vele. Ha a hatóságok jogszerûen járnak el, a német lány még ma is élne.

Az afgán Abdul Mobin D. 2016-ban érkezett papírok és felnőtt kíséret nélkül Németországba. A fiatal fiú a rendőröknek azt állította, hogy 15 éves, egész pontosan 2002. január 1-jén született. Míg a hatóságok a benyújtott menedékkérelem jogosságát vizsgálták, a fiatal afgán iskolába kezdett járni.

Itt ismerkedett meg későbbi áldozatával, a német Miaval.

A lány sokat segített az afgán bevándorlónak, a sok együtt töltött idő pedig szerelemmé alakította kettőjük kapcsolatát. Mia azonban pár hónapnyi együttjárás után úgy döntött, hogy szakít Abdullal, amit a fiú soha nem tudott neki megbocsájtani. Időközben, egész pontosan tavaly februárban hivatalos értesítést kapott az afgán migráns, hogy menedékkérelmét elutasították, azonban az azonnali kitoloncolás elmaradt - írja a Bild.

A fiatal fiú még az év végén is Németországban volt, és egyre intenzívebben kezdte zaklatni szerelmét. A lány szülei bejelentést is tettek emiatt a rendőrségen, a hatóságok azonban nem léptek közbe. Mint később kiderült, Abdul valóban agresszív volt. Több fiút is megfenyegetett az iskola udvarán, aki csak közel mert menni Miahoz. Az egyik diák anyukája azt nyilatkozta a német Bild napilapnak, hogy az afgán tini ököllel arcon ütötte fiát, akinek még a szemüvege is eltört.

A lány nem vette észre, hogy követi

Mia december 27-én az egyik barátnőjével a közeli drogériába vásárolni, azt azonban nem vette észre, hogy a féltékeny fiú követi őket. Csupán bent az üzletben tűnt fel a lánynak, hogy egykori barátja figyeli őket. A tinédzser szidalmazni kezdte Abdult, aki előkapott egy kést, és többször megszúrta a lányt. A többi vásárló lélekjelenlétének köszönhető csupán, hogy a helyszínen tudták tartani az elkövetőt. A rendőrök őt őrizetbe vették, a lányt életveszélyes sérülésekkel kórházba szállították, de már az orvosok sem tudtak rajta segíteni.

Az áldozat édesapja a tragédia után úgy nyilatkozott, hogy kezdetben a fiút úgy kezelték, mintha a saját gyerekük lenne. Sokat volt a lány családjánál, az anya főzött rá, az apa pedig jó tanácsokkal próbálta ellátni.

A rendőrség legfontosabb feladata most az, hogy kiderítse, a gyilkos migráns valóban 15 éves-e. Ennek ugyanis még fontos szerepe lehet azt tekintve, hogy milyen súlyos ítélet születik majd az ügyében.

Õ is fiatalkorúnak hazudta magát!

Egész Németországot sokkolta az eset, amikor 2016 őszén különös kegyetlenséggel meggyilkoltak egy német orvostanhallgatót Freiburgban. Az elkövető abban az esetben is egy afgán bevándorló volt, aki azt állította a hatóságoknak, hogy a gyilkosság elkövetésekor 16 éves volt. A bírósági tárgyalások során, a szakértői véleményekre hivatkozva aztán kiderült, hogy a gyilkos valójában jóval idősebb, és nem is Afganisztánban született. A hatóságoknak ugyanis sikerült megtalálnia az elkövető Iránban élő édesapját, aki megerősítette, hogy fia iráni, és 1984 január 29-én született, vagyis a gyönyörű egyetemista meggyilkolásakor 32 éves volt. 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Világháborús üzenetet küldött Amerika

origo.hu

Háborús hangulat van Brüsszelben

metropol.hu

Most kaptuk: balesetet szenvedett az utasokkal teli 4-6-os villamos, nagy a baj

magyarnemzet.hu

Gyűlöletcunami és lincshangulat Magyar Péter vidékjárásán + videó 

ripost.hu

3 csillagjegy kapcsolata el van átkozva, ők még idén szakíthatnak!

magyarnemzet.hu

Levillogta a rendőrt az éjszaka közepén az érdi édesapa és nagyon jó oka volt rá

origo.hu

Botrány: Vajna Tímea húga idegesen üzent testvérének

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

"Ki fog látszani a s*nám" - Kiakadtak a túl szexi ruha miatt az olimpikonok

ripost.hu

„A színfalak mögött” - Ágyban heverészve kapták le Palvin Barbit

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

NÍNÓ

Hajtóvadászat Budapesten: Halálos közlekedési balesetet okozott a gyorsforgalmin, most üldözi a rendőrség

NÍNÓ

Sokk Pestlőrincen: agresszív hajléktalanok zaklatták a vásárlókat a Lidlben

NÍNÓ

Halálra marcangolták az 1 éves fiút a bébiszitter megvadult kutyái

NÍNÓ

Gyilkosság Demecseren: gyerekeik szeme láttára végzett Zoltánnal a felesége

NÍNÓ

Nem tudták felébreszteni: az utcán lett rosszul egy bicikliző, idős nő

NÍNÓ

Mindenki a 16 éves Martint keresi, tudja valaki, hogy hol van?

NÍNÓ

Összeszorul a szív, egyszerre akart távozni egy szerelmespár

NÍNÓ

Brutális a dugó Budapest felé, most is mentenek az M7-esen