NÍNÓ

6 éves gyermekért megy a harc anyja megölése után

Halálra verte élettársát egy 23 éves bükkszenterzsébeti fiatal. 6 éves gyermeküknek most se anyja, se apja nem maradt.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A nagyszülők küzdenek meg majd annak a kisgyermeknek az elhelyezéséért, akinek édesanyját élettársa verte agyon Bükkszenterzsébeten. A 23 éves férfi vasárnap hajnalban keveredett szóváltásba gyermeke édesanyjával, majd a vitát követően annyira megverte, hogy a kórházba szállított nő életét vesztette.

Harc indul a gyermekelhelyezésért

Egy 6 éves gyermekük van, az ő sorsáról elsősorban a Gyámügy gondoskodik majd, és a falubeliek szerint vagy az édesapa, vagy az édesanya szülei igyekeznek majd megszerezni a felügyeleti jogot. "Az egyik nagypapa itt a faluban lakik, a másik pedig a szomszédos faluban, Tarnaleleszen. Külön harc indul most a gyermekért" - mondja az egyik falubeli.

A kábítószer miatt ölt?

A faluban lakók azt beszélik, a férfinak, mint több helyi fiatalnak, kábítószerproblémái akadtak. A falu polgármestere, Ortó Szilárd a %%-nak azt nyilatkozta: ő is csak a helyiek találgatásait hallja, de azt biztosan tudja: a droghasználat sarkalatos probléma náluk. A polgármester úgy érzi, az elmúlt években a nagyobb súlyú bűncselekmények jellemzőek. "Egy-két éve egy idős nénit közöztek meg és tartottak fogva napokig, bele is halt sérüléseibe, egy idős házaspárt pedig ugyancsak megkötöztek, megvertek és kiraboltak. De ez az eset most természetesen más, ezúttal nem pénzért gyilkoltak."

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?