NÍNÓ

48 órája tűnt el Budapestről ez a kislány, már a rendőrség is keresi

Iskolai hátizsákjával a hátán tűnt el az a 13 éves kislány, akit már rendőrség is keres. Tímea csütörtök reggel elindult az iskolába, ám oda már nem érkezett meg.
  • Szerző: Ripost

A kislány 2019. december 5-én 7 óra 30 perc körül ment el XIII. kerületi otthonából, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem adott magáról.

Ledniczki Tímea körülbelül 155 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid, barna hajú lány. Eltűnésekor sötétkék szövetkabátot és világos farmernadrágot viselt, és egy sötétkék hátizsák volt nála.

Fotó: Police.hu

A kislány vélhetően éppen az iskolába tartott, ám oda már nem érkezett meg. Talán csak egy nagydolgozat írástól ijedt meg, ám az okokról a rendőrség nem adott tájékoztatást.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Ledniczki Tímeát felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.​

 

És ezeket olvastad már?