NÍNÓ

„Nyolcéves kislánya keresi” – Szörnyű halált halt a pincében a 42 éves édesapa

A pincemesterre, K. Lászlóra az édesanyja talált rá. A nő sokkot kapott a látványtól.
  • Szerző: szbd

Belélegezte a halálos mustgázt, és már nem lehetett megmenteni az életét a garabonci pincemesternek, K. Lászlónak. Úgy tudni, hogy a 42 éves férfira az édesanyja talált rá.

„Úgy tudom, Lackó beleejtette a telefonját a dézsába. Utána bele hajolt, és sajnos belélegezte a halálos mustgázt. A nyolcéves kislánya pedig most keresi az apját, akit ma kétszer is megsirattam, mert rendes, jóravaló ember volt” – zokogta a 83 éves Horváth Gyuri bácsi. „Lackó egész nap reggeltől estig dolgozott, öt hektáron művelte a szőlőt az apjával, mellette a saját borozójukat vezették” - mondta el az idős bácsi.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

A Blikk információja szerint a dézsa fölé boruló, mozdulatlan K. Lászlóra az édesanyja talált rá a szőlőhegyen. Miután az anya hiába hívta a fiát telefonon, felment a borházhoz, ahol sokkot kapott a látványtól. Hiába hívott azonnal segítséget, a katasztrófavédők és a mentők már nem tudtak rajta segíteni.

„A rendőrség a haláleset körülményeit közigazgatási eljárásban vizsgálja” – nyilatkozta a lapnak Tóth Evelin hadnagy, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?