NÍNÓ

106 késszúrás: Laurát nem először akarta megölni az anyja

A vádirat szerint nem tervelte ki előre Á. Anikó, hogy megöli nyolcéves kislányát, Laurát. A megállapítás már csak azért is meglepő, mert a nő 106 késszúrással mészárolta le kislányát, akit tette előtt el is kábított.
címkék:
  • Szerző: K.T.

Mint ismert, tavaly áprilisban csupán láthatásra ment a kislány az édesanyjához. Ám többnapi aggódás és rettegés után az édesapja és élettársa már csak a gyerek holttestét találta meg: a korábban pszichiátrián kezelt anyja szó szerint kivégezte egy panzió­ban.

Abszurd, hogy a vádirat szerint nem volt előre kitervelt a gyermek életének kioltása. A vádlott egy héttel korábban lefoglalta a panzióban a szobát, kést, alkoholt és gyógyszereket vitt magával, elmondható tehát, hogy jól felkészült a tettére, és elég alaposan kitervelte azt

- mondta a Blikknek Kelemen Tamás, az áldozat családjának ügyvédje.

Az ügyvéd hozzátette:  a kislány vé­rében 0,28 százalék alkoholt és nyugtatót találtak, ezt Laura nyilván nem saját jószántából vette magához.

Az édesapa, F. Ervin korábban jelezte a rendőrségnek és a gyámhatóságnak, hogy Laurát már máskor is meg akarta ölni az anyja, s ő annak ellenére volt köteles biztosítani a láthatást, hogy a nőt már többször kezelték pszichiátrián.

Á. Anikót beszámíthatónak ítélték, így esélye sincs arra, hogy megússza rémtettét.

címkék:
És ezeket olvastad már?