Létrehozva: 2021.11.09.

Megjelent a Ripost7 legújabb száma!

Bige László vagyona, Cseh Katalin luxusesküvője és Gubás Gabi nevetése – többek közt ezekről olvashatsz a Ripost7 legújabb számában.

Márkahamisításból, festék és bálás nyugati ruhák csempészéséből szerezte első mil­lióit a baloldal pénzembere. Bige László még büszke is törvénytelen ügyeskedései­re. Később a baloldalnak köszönhetően tett szert milliárdos vagyonra, amiből elképesztő luxust teremtett magának és most ő lett a baloldal Dagobert bácsija.

Bige László
Fotó: MTI/Balázs Attila

A Nagyváradon született ügyeskedő 1984-ben egy kamion bútorral érkezett Magyarországra, és itt is seftelni kezdett hamarosan. Hollandiában élő nagynénjétől bálaruhákat szerzett és átcsempészte a határon, majd kéz alatt jó haszonnal eladta, a száz forintért vett bundát háromezerért. A rendszerváltás idején nagyváradi ismerősével csencselt, használt autógumiért pecsenyebárányt cserélt és azt adta el itthon, majd jött a műtrágyabiznisz – ekkor még kicsiben.

A szekerét az elvtársi kapcsolatok tolták meg...

Hogy milyen botrányos ügyei voltak a milliárdos vörösbárónak, melyik közvetlen családtagjával pereskedett, mekkora összeget tart a bankszámláján vész esetére és mit remélhet, amiért támogatja az ellenzéket, kiderül a Ripost7 november 9-én megjelent számából. Keresd az újságárusoknál!

Gubás Gabi: nagyon röhögős tudok lenni, de nem szeretem, ha ez kiderül rólam

Gubás Gabi alakítja Dobrev Klárát a nemrég bemutatott Elk*rtuk című filmben, ami a Gyurcsány Ferenc elhíresült őszödi beszéde utáni állapotokat mutatja be. A színésznő interjút adott a Ripost7-nek.

Gubás Gabi
Fotó: Dombóvári Tamás/Ripost

Ripost7: Hogy érezte magát a forgatáson?

Gubás Gabi: Voltak meleg helyzetek! Soha nem dolgoztam még Bede-Fazekas Szabolcs kollégámmal, aki Szilvásy György titokminisztert, a miniszterelnök bizalmasát játssza a filmben. Párszor összefutottunk a castingon, nagyon tartózkodó volt velem, de amint az első napon össze lettünk zárva egy furgonban, minden megváltozott!

Ripost7: Menjünk csak bele ebbe egy kicsit jobban…

G. G.: Nem volt egyszerű dolgunk, kínlódtunk rendesen, sok volt a technikai malőr, egy autóban forgatni soha nem könnyű, most sem volt az. Állandóan leálltunk, órákon át ott ültünk a furgonban, már nagyon untuk a banánt.

Fotó: Megafilm

Ripost7: Fáradt volt?

G. G.: Nagyon, mert közben egy színházi premierre is készültem, főpróbahét volt. Lényeg az, hogy a sokadik felvételnél engem vett a kamera, nekem pedig szépen összeakadt a nyelvem. Ránéztem Szabolcsra, megláttam a szemében ezt az összetéveszthetetlen huncutságot, és annyira kellett röhögnöm. Mi, színészek ezt aknának hívjuk, amikor akár a színpadon vagy egy filmjelenetben történik egy vicces malőr, és nagyon nehéz elkerülni, hogy ne essünk szét.

ElkXrtuk mozi premier a Corvin Moziban, GUbás Gabival
Fotó: Dombóvári Tamás/Fotó: Ripost

Ripost7: Önt könnyű megnevettetni egy ilyen helyzetben?

G. G.: Azt hiszem, igen! Nagyon röhögős tudok lenni, de nem is szeretem, ha ez kiderül rólam, mert...

A teljes interjút a Ripost7 november 9-én megjelent számában találod, ahol a színésznő sok érdekes dolgot mesél a súlyos színadi sérüléseiről, illetve a magánéletéről is. Keresd a lapot az újságárusoknál!

Égette a tízmilliókat az esküvőjén Cseh Katalin

Sokatmondó fotók kerültek ki a Momentum milliárdos EU-s pályázati ügyekbe keveredett képviselője, Cseh Katalin esküvőjéről.

Fotó: bennfentes.net

Exkluzív környezet, arany színben pompázó dekoráció és aranyozott ételek – ez az első, ami feltűnik annak, aki megnézi Cseh Katalin momentumos EP-képviselő és Berg Dániel II. kerületi alpolgármester esküvői képeit. A luxus szó talán nem is fejezi ki pontosan azt a rongyrázást, amellyel az ifjú politikusok megmutatták a világnak: a pénz nem számít.

Fotó: bennfentes.net

Persze volt is miből költeni, hiszen a Cseh Katalinhoz köthető cégháló több mint 4,7 milliárd forint európai uniós támogatást nyert el úgy, hogy közben a cégek összejátszhattak egymással. Az is kiderült, hogy a Nolimpiával ismertséget szerző Cseh Katalin az olimpiára hivatkozva kért EU-s támogatást egy olyan technológia kifejlesztésére, amely a cégcsoportban már készen állt.

Azonban a botránnyal mit sem törődve, Cseh Katalin és vőlegénye, a szintén momentumos Berg Dániel úgy döntöttek, megmutatják a világnak, hogy a luxust is lehet a legfelsőbb szinten űzni.

Fotó: bennfentes.net

Mint ahogy arról már korábban beszámoltunk, a szertartást és a lagzit a festői szépségű Haris Parkban tartották, ahol csak a bálterem kibérlése többmillió forintba kerül.

Fotó: bennfentes.net

Azonban azt elképzelni sem tudtuk, hogy a műgonddal megtervezett esküvőnél a legapróbb dolgok is többe kerültek, mint egy család egyheti nyaralása.

További képeket és információkat találsz a Ripost7 november 9-én, kedden megjelent számában. Keresd az újságárusoknál!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Szenzáció: Zidane nyártól sztárcsapat edzője lesz

origo.hu

Kiderült, hogy mikor térhet vissza az Uber Budapestre

borsonline.hu

Lövéshangokra riadtak fel a szegediek, a város több pontján is észlelték a különös zajt

mandiner.hu

Ennél az agyzsibbasztó szellemi igénytelenségnél még Magyar Péter is jobb – ez a helyzet, sajnálom

metropol.hu

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

magyarnemzet.hu

Levillogta a rendőrt az éjszaka közepén az érdi édesapa és nagyon jó oka volt rá

origo.hu

Véres orosz megtorlás indul Ukrajnában

astronet.hu

Hétvégi horoszkóp 2024. április 20-21.: Váratlan fordulatokat jeleznek a bolygók

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Meglepő döntést hozott Kis Grófo testvére a szolnoki luxusházzal kapcsolatban

ripost.hu

Özönlenek a gratulációk Vastag Csabának és feleségének

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Orbán Viktor: Amíg nemzeti kormány van, Magyarország nem lép háborúba!

POLITIK

Komoly az esélye a benzinárstop bevezetésének

POLITIK

Mexikói filmsztár a CPAC Hungary egyik vendége

POLITIK

Orbán Viktor kemény üzenetet küldött az uniós elitnek: menniük kell!

POLITIK

A dollárbaloldal kulcsemberei ott állnak Magyar Péter mögött

POLITIK

Hova lett Kispesten az orvosi rendelő pénze?

POLITIK

Újabb súlyos orosz támadások Ukrajna ellen

POLITIK

Izrael rakétákat lőtt ki Iránra