KÜLFÖLD

Megint zsidó embert vertek a muszlimok

Tombol az antiszemitizmus a multikulti Berlinben, ahol ismét egy zsidó férfira támadtak, most egy hetvenéves ember volt az áldozat – írja a 888.hu.
címkék:
  • Szerző: Ripost

A berlini rendőrkapitányság jelentette be, hogy kedden a főváros északi részén elhelyezkedő Pankow nevű kerületben támadták meg a biztonsági okokból meg nem nevezett férfit.

A rendőrség szerint nyilvánvaló, hogy zsidó származása miatt inzultálták a hetvenéves áldozatot, ugyanis a támadó nem ismerte a férfit, csak meglátta, hogy az utcán sétál és egyből szidalmazni, majd ütni kezdte.

Miután az áldozat szóban megvédte magát, a támadó többször úgy megütötte a zsidó férfit, hogy az a fején és az állán is megsérült – közölte a rendőrség.

Míg kiérkeztek a rendőrök, egy, a közelben járó férfi választotta szét a feleket.

A legutóbbi feljegyzett antiszemita támadás a nyár közepén történt Berlinben, mikor a zsinagógából kilépve leköpték Yehuda Teichtal rabbit, az ügyben akkor nyomozás is indult. Berlin polgármesterére, Michael Müllerre egyre nagyobb nyomást próbálnak helyezni, ugyanis a városvezető nem tesz meg mindent, hogy megakadályozza ezeket a szomorú eseteket, ráadásul nemrég még fogadta is Teherán nyíltan zsidógyűlölő polgármesterét, Pirouz Hanachit a hivatalában.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?