POLITIK

Márki-Zay bevallotta Kálmán Olgának, támogatja a migránsok beáramlását

Márki-Zay Kálmán Olgának részletesen kifejtette, hogy szerinte nincs a migrációval semmi gond. Napok óta sorozatosan kerülnek nyilvánosságra a baloldali poltikus migránsokat támogató nyilatkozatai.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Véleménye szerint nem a migránsok tömeges, ellenőrizetlen beáramlása az igazi kérdés, hanem, hogy jól illesszük őket be a magunk társadalmába,

Márki-Zay Kálmán Olga róla írt propaganda-könyvében szó szerint ezt találta mondani:

A legfontosabb kérdés nem maga a bevándorlás, hanem az integráció.”

Ráadásul még örvendezve ezt is hozzátette:

„Amíg Magyarország az unió tagja, addig a kormány ezt nem tudja megakadályozni, különösen úgy nem tehet különbséget, hogy a fekete bőrű vagy a mohamedán vallású nem jöhet, a többi meg igen.”

Gyurcsányék már 2 éve kivetették a hálójukat Márki-Zayra. Fel kell mondania a leckét a migránskérdéseben

Miután hitet tett a migráció mellett még hozzátette, hogy azért kell kell dolgozni a „migránsügyben”, hogy a:

„vegyes házasságból született gyerekek később lelkes hazafiakká váljanak”

Márki-Zay korábban, valószínűleg a baloldal parancsára Soros György mentegetésébe is belefogott, azt próbálta meg elhitetni, hogy a milliárdosnak lényegében semmi köze a migránsok áradatához.

Ezt találta mondani egy videóblogban:

„...Soros nem tudom, hogy akart, vagy nem akart behozni, de egyet sem sikerült Magyarországra behozni, egy nyomorult migránst sem„.

Mondta ezt miközben köztudomású, hogy jónéhány Magyarországon tevékenykedő, Soros György által is támogatott szervezet ügyködik a migránsok behozatalán, például: Menedék – Migránsokat Segítő Egyesület, Amnesty International Magyarország, Társaság a Szabadságjogokért (TASZ), Magyar Helsinki Bizottság. Ezeket a bevándorláspárti szervezeteket Soros a Nyílt Társadalom Alapítványokon (Open Society Foundation-OSF) keresztül finanszírozza. A 2015-ben kezdődő migrációs válság első szakaszában hozzávetőlegesen 400 ezer illegális migráns áramlott be Magyarország területére, az ide jövő migránsokat pedig már akkor aktívan segítették Soros említett hazai szervezetei, amelyek eközben számtalan bevándorláspárti nyilatkozatot tettek.

Márki-Zay nyilvánvalóan egy forgatókönyv szerint eljárva ezután a radikális baloldali CNN csatornának adott interjút, ahol ugyancsak beismerte, hogy be fogja engedni a migránsokat Magyarországra,

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Méteres sütemény, ahogy a nagyi készíti
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?