POLITIK

Bevásárlókocsiban húzták a megölt magyar bejárónő holttestét

A német rendőrök birtokába jutott egy térfigyelő kamera felvétele, amely a magyar bejárónő meggyilkolásának napján készült.
  • Szerző: Doris

Hosszú hónapok után, végre fontos bizonyítékokhoz jutottak a német rendőrök, a decemberben Kaiserslauternben meggyilkolt magyar bejárónő ügyében. A 48 éves B. Diána holttestére a város Staubörnchenstraße nevű utcájában bukkantak rá, azonban semmilyen információ nem állt rendelkezésre, hogy vajon az ismeretlen elkövető, hogyan végezhetett a magyar nővel, aki épp új munkahelyére igyekezett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bevásárlókocsiban húzták a megölt magyar bejárónő holttestét

Fotó: Facebook

Most azonban a német swr.de beszámolt róla, hogy előkerült a mélygarázsban készült felvétel, amelyen annyi látható, hogy Diána támadója többször fordul egy bevásárlókocsival, majd később egy fehér lepedőbe tekert testet gurít el a kamera előtt. A felvétel nagyon fontos tényezője lehet a hosszú ideje húzódó ügynek. A rendőrség megosztotta a videót és kéri a helyi lakosság segítségét, hogy aki felismeri a férfit, jelentkezzen. Korábban már közel 4 millió forintnak megfelelő eurót is felajánlott a nyomravezetőknek a rendőrség.

„Dia nagyon jó ember volt, és megérdemli, hogy végre elfogják a gyilkosát, és hosszú évekre börtönbe kerüljön. Szeretnénk, ha végre békében nyugodhatna” – mondta a Borsnak a nő egyik barátja.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?