POLITIK

Lebukott a plakátpusztító ballibsi aktivista

Rajtakapták Némethet Ders, Pikó András józsefvárosi ellenzéki polgármesterjelölt aktivistáját, amint a Fidesz plakátjait tépkedte az éjszakában. A kormánypárt feljelentést tett – olvasható a PestiSrácok.hu-n.
  • Szerző: ripost

A legszebb a dologban az, hogy éppen Pikó András és csapata vádolja a jobboldalt azzal, hogy folyamatosan megsértik a választási törvényt és a tiszta választás megsértésével is vádolja ellenfeleit.

A plakátszaggató Németh Ders nem ismeretlen a nyilvánosság előtt. Ő az, aki a Keletinél randalírozó, fenyegetőző feldühödött migránsokat pátyolgatta 2015-ben. Nem véletlenül. Nem csak az általa támogatott pártok, ő maga is bevándorláspárti.

Egy éve hosszú értekezést írt arról a Facebookon, miért is jó üzlet a migráció: Az emberek szabad vándorlásában látja a világ GDP-jének megduplázódását. Szerinte ha Magyarország bevándorláspárti lenne, Svájc életszínvonalát közelítené meg. Minden magyar családnak örökbe kellene fogadni egy bevándorló családot és cserébe az adoptáló anyagilag is részesülne a bevándorlók által realizált jövedelem-növekedéséből. (Az európai példák alapján vélhetőleg koldusszegények maradnának a patrónusok – a szerk.)

A szocialista Pikó András mérhetetlenül büszke ifjú barátja támogatására, hiszen Németh Ders még a támogatói brosúrákra is rákerült.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?