KÜLFÖLD

„Láttam a földön feküdni, nem lélegzett, csak hörgött” – 11 méter magasból zuhant le egy artista a turócszentmártoni cirkuszban

A nézők előtt történt a tragédia.
  • Szerző: Ripost

A Halálkerék megnevezésű szám turócszentmártoni előadása közben a kolumbiai trió egyik tagja, a 29 éves Alejandro Duvan 11 méter magasból zuhant a földre.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A hátborzongató nevű mutatványt már évek óta adja elő a trió Európa szerte. Az elképesztő veszélyes produkció során, több méteres magasságból ugranak át egyik kerékről a másikra, miközben biztosítást sosem alkalmaznak – írja a Parameter.

A tragédiának a nézők is szemtanúi voltak, akik rémült kiáltozásba kezdtek ijedtükben.

„Összetört a szívem, ahogy láttam a földön feküdni, nem lélegzett, csak hörgött” – nyilatkozta Bryant a trió egy másik tagja.

„Elöntött a hideg veríték, elképesztően megrémültem, úgy nézett ki, meghalt. Ha tíz centivel arrébb zuhan, beveri a fejét az oszlopba és annyi” – nyilatkozta a cirkuszi társulat vezetője, Antonín Aleš.

Miután az artista lezuhant azonnal kórházba szállították, immár ötödik napja fekszik az intenzív osztályon. Az orvosai azonban nem sok esélyét látják, hogy valaha is lábra fog állni. Alejandro már felébredt, de nem hajlandó csak testvéreivel, Bryanttel és Williammel kommunikálni.

Az artistát a felesége és a négyéves kislánya várja haza. Szerettei szerint nagy harcos, ezért abban bíznak, hogy minden rendbe jön.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?