KÜLFÖLD

Vona Gábor a Jobbikról: ez gyalázat! Örülök, hogy már nem vagyok köztetek

Úgy tűnik, hogy már Vona Gábor, a Jobbik korábbi elnöke is szégyelli azt, amit a pártja mostanság képvisel. A politikus úgy fogalmazott: balról előzzük a DK-t.
címkék:
  • Szerző: WM

Vona Gábor a Facebookon fakadt ki egykori pártjára. A politikus szerint szégyen az, ahogy a Jobbik manapság politizál. Vona a posztban közölte, hogy elhatárolódik a párttól, és igazából örül annak, hogy már nincsen közöttük. Az ügy előzménye, hogy a Jobbik tudatos propaganda- hadjáratában igyekszik az amerikai Capitoliumba betörő csőcseléket összemosni a magyar kormányt támogató milliókkal, legújabb fotómontázsukon pedig odáig mentek, hogy a tömegből egy-egy feszületet tartó személyt ragadtak ki, a közös probléma forrását szimbolizálandó.

Vona Gábor
Fotó: MTI

Ez pedig már annak a Vona Gábornak is megfeküdte a gyomrát, aki a baloldal felé terelte az egykoron még szélsőjobboldaliként számon tartott pártot. Az egykori jobbikos pártvezért idézzük:

Tudom, hogy én leszek “az áruló, fideszbérenc, meg összefogást szétverő”, de azért ez igazi mélypont. Most tényleg a feszület meg Jézus a legnagyobb probléma a NER-rel? Annyi mindent lehetett volna még róluk mutatni! Miért pont ezt kellett? Ez a Jobbik problémája? Szégyellem magam, és örülök, hogy nem vagyok most köztetek. Ez gyalázat. Balról előzzük a DK-t...

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?