KÜLFÖLD

Rekorder: ez volt a világ leggyorsabb szülése! Mit tippelsz, mennyi ideig tartott?

Nem sok időbe telt, és gyermekével lépett ki a fürdőszobából.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Egy 29 éves anya rekordot állított fel a leggyorsabb vajúdással azután, hogy döbbenetesen gyorsan világra hozta gyermekét. Sophie Bugg 38 hetes terhes volt, amikor azt gondolta, hogy vécére kell mennie, ezért sietett be a fürdőszobába az éjszaka közepén. Nem sokkal később azonban kisfiával a karjaiban lépett ki onnan.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Párjának, a 32 éves Chrisnek gyorsan kellett cselekednie, amikor Sophie a baba fejével a lábai között jelent meg a fürdőszoba ajtaja előtt. Segítségért telefonáltak, és a vonal túloldalán lévő hölgy azt mondta Sophienak, hogy nyomjon. Ekkor egyetlenegy nagy lökéssel megszületett Millie, a megdöbbent apja karjaiban, mindössze 27 másodperc alatt.

„Nevetségesen gyors volt! Egyik pillanatról a másikra született meg„ – magyarázza a háromgyermekes anya. „Nem voltak fájdalmaim és a magzatvíz sem folyt el, durván hangzik, de azt hittem, csak vécére kell mennem.”

A baba rendkívül gyors érkezése ellenére jól van – írja a Mirror. Még 2013-ban egy kismama az éjszaka közepén ment a fürdőszobába, és végül 12 perccel később szülte meg első babáját, aki ma már nyolcéves, és már nem is számít rekordernek.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?