KÜLFÖLD

Videón a konyhakéssekkel rendőröket fenyegető migráns elfogása

Megdöbbentő videó terjed futótűzként az interneten. Ezen az látható, amint egy 19 éves algériai férfi a franciaországi Grenoble városában konyhakésekkel a kezében fenyegetőzik, és közben azt ordibálja, hogy Allah a legnagyobb.
  • Szerző: WM

A járókelők riasztották a rendőrséget, amikor azt látták, hogy egy fiatal, félmeztelenre vetkőzött muszlim férfi konyhakésekkel a kezében jár a francia város utcáin. A szemtanúk szerint vérfagyasztó volt percek voltak, többen arról beszéltek, hogy a fiatal migráns nagyon elszántnak tűnt, végül a francia rendőrség terrorellenes alakulata is a helyszínre sietett, akik végül gumilövedékkel lőtték hasba az Allah akbart kiabáló migránst.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A hatóságok szerint a férfi velük szemben is nagyon agresszívan lépett fel, több egyenruhást is megfenyegetett. A rendőrség terrorakciónak minősítette a történteket, amiről egyébként egy járókelő felvételt is készített. Rendőrségi információk szerint elmeorvosi vizsgálatnak vetik alá a 19 éves muszlimot.

A francia sajtóban arról írtak, hogy az elkövető egy 2000-ben Franciaországba érkezett bevándorló család legkisebb gyermeke.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?