KÜLFÖLD

Videó: Arab férfiak megvertek egy transzvesztitát, mert megpróbálta lerángatni egy muszlim nő fejkendőjét

Mutatunk egy kétperces felvételt, ami mindent megmutat a multikulturális társadalom áldásos hatásairól.

Egészen elképesztő videót tett közzé a YouTube-oldalán Paul Joseph Watson, az Inforwars nevű hírblog egyik tudósítója. A mobiltelefonos felvételen az látható, ahogy Berlin egyik külvárosi kerültében egy tütübe és kék susogós dzsekibe öltözött transzvesztitát (modernkori nevén transzgender férfi) alaposan elnáspángol egy csapat arab férfi, miután az megpróbálta lerángatni egy muszlim nőről a hidzsábot.

A jóvágású férfi (?) először dühkitörést kapott egy hidzsábot viselő muszlim nő látványától, akit métereken keresztül követett, artikulálatlanul üvöltött vele, majd megpróbálta róla lerángatni a fejkendőt. A semmiből aztán egy arab férfi kelt a nő védelmére, majd három másik társa is csatlakozott a perpatvarhoz. Az arab férfibanda végül pár jól irányzott ökölcsapással kényszerítette meghátrálásra a szoknyás támadót, aki később egy arab fodrászüzlet kirakata előtt fenyegetőzött még egy darabig, hogy rendőröket hív a helyszínre.

A videóhoz, amit már több mit 80 ezren tekintettek meg, számtalan ironikus hozzászólás érkezett. „Pillanatfelvétel a legyengült, morálisan elkorcsosult társadalmunkról.” – írta az egyik kommentelő.

És ezeket olvastad már?