KÜLFÖLD

Vérrel köpte arcon az intézkedő rendőrt a migráns

A rendőrök segíteni akartak a vérző fejű férfin, ő cserébe rátámadt az intézkedő egyenruhásokra. Az afrikai migránst pár óra múlva ismét szabadon engedték...
címkék:
  • Szerző: WM

A hamburgi főpályaudvaron arra lettek figyelmesek az ott járőröző rendőrök, hogy egy vérző fejű férfi tántorog az épületben. Az egyenruhások először azt hitték, hogy baleset érte, ezért odamentek hozzá, hogy az állapota felől érdeklődjenek. Ahogy a rendőrök közelebb mentek egyértelműen kiderült, hogy a szomáliai migráns nagyon részeg. Amikor az afrikai bevándorlót a rendőrök kérdezgetni kezdték, akkor többször megpróbálta őket fejbe ütni. Mikor ezek a próbálkozások kudarcba fulladtak, akkor a férfi fogta magát, és a vérrel keveredett nyálát az egyik intézkedő járőr arcába köpte. Ezután a rendőrök erőszakkal a földre teperték a migránst, és megbilincselték.

Miután egy orvos ellátta a sebeit, a közeli kapitányságra szállították, ahol megszondáztatták. A hatóságok közlése szerint a történtek ellenére néhány óra múlva szabadon engedték a férfit, aki ellen eljárást indítottak.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?