KÜLFÖLD

Vérfürdőt rendezett egy migráns Bécsben, négy gyerek nézte végig

Január óta 33 nőt öltek meg Ausztriában, az elkövetők jelentős része bevándorló. A legutóbbi gyilkosság a fővárosban történt, ahol egy 62 éves afgán migráns ölte meg öt gyermekének az édesanyját.
címkék:
  • Szerző: WM

A gyilkosság Bécs Favoriten nevű, főként migránsok lakta kerületében történt. A fővárosi rendőrség közlése szerint szerdán az esti órákban robbant ki vita a 62 éves férj és az 50 éves neje között. A szomszédok szerint gyakori volt a lakásban a kiabálás, ezúttal azonban a férfi kést rántott, és többször a felesége testébe döfte azt. A hatóságok szerint a mentők a riasztást követően hamar a helyszínre értek, de az áldozat sérülései olyan súlyosak voltak, hogy az életét már nem lehetett megmenteni. A férjet őrizetbe vették, a jelenlegi információk szerint nem ismerte el a gyilkosságot.

A társasházban élő egyik lakó elmondta az ÖSTERREICH nevű osztrák lapnak, hogy a szülőkkel élt mind az öt gyermekük is, akik közül négyen ráadásul a tragédia estéjén otthon is voltak. A legkisebb gyermek két hete született, ő is és a testvérei is a bécsi gyámügy gondozásába kerültek. A szomszéd arról is beszámolt, hogy a szokásos kiabálás után egy éles sikítás hallatszott, majd az egyik gyermek a folyósora futott, és azt kiabálta, hogy az anyukája megsérült. A házaspár megromlott kapcsolatáról sokan tudtak, az ötgyermekes anya állítólag egy segélyszervezethez is fordult korábban már segítségért.

A pár kapcsolata állítólag akkor került igazán mélypontra, amikor a feleség legutoljára teherbe esett. A férj ugyanis nem volt hajlandó elismerni az apaságot, úgy gondolta, hogy a gyermek nem is az övé.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?