KÜLFÖLD

Vérfagyasztó, mit művelt éjszakánként titokban a családapa: A felesége teljesen összeomlott

A kisarai férfit több mint tíz év után kapta el a rendőrség. Pszichológusként dolgozó felesége harminc éve élt együtt a férjével, de semmit sem sejtett.
  • Szerző: Ripost

Június 10-én, több mint tíz év után elfogták a kisarai sorozatgyilkost, aki több mint tíz éven át erőszakolt és ölt meg nőket. A férfitől a holttestek meggyalázása sem állt távolt, ám a legbrutálisabb dolog a történetben, hogy a férfi pszichológusként tevékenykedő felesége, aki 30 évig élt egy háztartásban a férjével, mit sem tudott brutális tetteiről.

A vízvezeték-szerelőként dolgozó Andrej Jezsov a bűncselekmények többségét saját városában, a moszkvai területhez tartozó Kasirában követte el.

Eddig hét gyilkosságot ismert el. Jezsov egyébként együttműködik a rendőrökkel és a nyomozókkal, azonban érzelmek kimutatása nélkül beszélt tetteiről. Állítása szerint vágyai kiélése miatt gyilkolt ártatlan nőket, változó gyakorisággal, évente egyszer-kétszer.

Az 53 éves sorozatgyilkos június 8-án bukott le, amikor épp betört egy kishirai házba, ahol először megerőszakolt, majd meggyilkolt egy 88 éves asszonyt. Jezsov elvitte magával a nyugdíjas régi takarékbetétkönyveit és a szovjet időkből megmaradt fekete-fehér tévéjét. A televíziót már a nő háza előtt eldobta, a betétkönyveket pedig később az utcán. Így bukott le. A gyilkost a háza előtt vették őrizetbe.

A kasirai vízvezeték-szerelő közel 30 évig élt a feleségével, akit sokkolt a tény, hogy férje kettős életet élt, és az általa megismert visszafogott, teljesen átlagos családos ember valójában egy kegyetlen gyilkos. A nő az éjszakánként olykor otthonról eltávozó férfinak mindig elhitte, hogy egy egyszerű csőtöréshez hívták ki – írta meg a Blikk.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?