KÜLFÖLD

Vérfagyasztó: feleségével és szeretőjével is végzett az iskolaigazgató

Nem bírta elviselni, hogy megcsalta felesége, majd pedig a válást.
  • Szerző: Ripost

A 40 éves Rhys Hancock azután tébolyodott meg és szánta el magát gyilkosságra, hogy megtudta felesége megcsalja. A három gyerekes édesanya, Helen Hancock (39) egy Martin Griffiths (48) nevű férfival folytatott viszonyt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Férje azután jött rá a megcsalásra, hogy kitüntették iskolaigazgatóvá. Ezt követően elvált az asszonytól, majd pár hónappal később torolta meg a sérelmét. Addigra a nő már összeköltözött új párjával.

A The Sun oldalának arról számoltak be a szomszédok, hogy kiáltozásokat hallottak a házból a végzetes éjszakán. Valaki azt üvöltötte: „Halottak. Meghaltak. Mit tettél?”

A háromgyerekes édesanyával brutális módon végzett a férje, ugyanis nemcsak leszúrta, hanem olyan mélyen mártotta bele a kést, hogy még a nyele és a vágásba csúszott.


A mentősöket Helen édesanyja értesítette, akik a helyszínre kiérkezve még megpróbálták megmenteni az édesanya életét, de nem jártak sikerrel.

A gyilkosságok előtt az igazgató maga hívta fel a hatóságot, hogy közölje velük mire készül, de nem hagyott idő arra, hogy megfékezzék. Az igazgatót végül letartóztatták a derbysi Duffieldben.

A tragédia után Helen és Rhys három gyereke, valamint Marint 13 éves lánya és 9 éves fia maradt árván.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?