KÜLFÖLD

Verekedés a Mekiben: kisgyerekét tartó anyának esett neki a kasszás

Sértegetéssel és kiabálással indult, de pofozkodással és hajtépéssel ért véget egy terhes nő és a gyorsétterem egyik alkalmazottjának vitája.
  • Szerző: Ripsot

Az ötödik gyerekével terhes Carla Deleon 3 éves kislányával tért be egy houstoni Mekibe, ahol a vendégtérben tartózkodó, afroamerikai kasszás agresszívan kezdett viselkedni vele, mert állítólag a kislány "furcsán nézett a dolgozóra". A kasszás szerint viszont az anya kezdte sértegetni őt, "minősíthetetlen jelzőkkel illetve".

 

A két nő hamarosan üvöltözve veszekedett, a vendégek közül többen is telefonjukkal filmezték a vitát. Egy idő után azonban a kasszás elsétált, Deleon pedig kislányával a karjaiban ellépett a pult elől - ekkor azonban a mekis nő egy nagy pohárnyi jeget borított az anyára.

A két nő ezek után pofozkodni kezdett, egymás haját tépve kiabáltak, többen is megpróbálták lefogni őket, de csak féltucat ember bírta szétválasztani a két megvadult nőt.

Deleon beperelte a gyorsétterem dolgozóját, elsősorban azért, mert a jeges támadás során kislánya is megsérült: több horzsolás is keletkezett a bőrén és feldagadt az arca. Az anyát az borzasztotta el leginkább, hogy a nő képes volt úgy rátámadni, hogy a gyermekét tartotta a karjaiban.

A rendőrséget nem hívták ki a verekedéshez, viszont az erről készült videót több millióan látták már.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?