KÜLFÖLD

Vérbe fagyva, 30 késszúrással a testén találtak rá a fiatal lányra egy vasútállomásnál

Nem tudta elviselni a szakítást a volt barátja.
  • Szerző: Ripost

Egy pennsylvaniai férfit lecsuktak, miután a rendőrség bizonyítékot talált rá, hogy megölte volt barátnőjét. A brutális gyilkosság hétfő reggel történt, 30 késszúrással végzett az exe a fiatal nővel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Meadowbrook vasútállomástól nem messze lévő házhoz riasztották a rendőrséget. A hatóság emberei holtan találtak rá a 18 éves Morgan McCafferyre. A lány eszméletlenül feküdt az autója mellett, nyakától a hasáig vér borította.

A Montgomery megyei ügyészség vádirata szerint egy tanú elmondta a hatóságnak, hogy egy fehér dzsipet látott elhajtani a helyszínről. A nyomozók a térfigyelő kamerák segítségével azt is kiderítették, hogy a terepjáró Gilbert Newtonhoz tartozik, akivel nemrég egyéves kapcsolat után szakított a lány – írja a CrimeOnline.

GILBERT NEWTON III ARRESTED FOR MURDER OF EX-GIRLFRIEND MORGAN McCAFFERY AT MEADOWBROOK TRAIN STATION

Montgomery County...

Közzétette: Montgomery County District Attorney's Office2020. július 27., hétfő

Mint később kiderült, Gilbert hétfőn reggel találkozott Morgannal a vasútállomásnál, hogy a kapcsolatukról beszéljenek. A férfi azt ígérte a lánynak, hogy a dolgok majd jobbra fordulnak, de valószínűleg ennek ellenére szerelme elutasította őt.

A rendőrséget Gilbert anyja riasztotta, miután fia véres ruhában és kézsérüléssel tért haza. Később a férfi beismerte, hogy megölte volt barátnőjét. Azt is elárulta, hogy a lány korábban azért szakított vele, mert bántalmazta őt.

És ezeket olvastad már?