KÜLFÖLD

Vérbe borította a Penny parkolóját egy afrikai migráns

A feltételezett tettes elfogásáról videó felvétel is készült. Az áldozatot súlyos sérülésekkel szállították a bajor kisváros kórházába.
címkék:
  • Szerző: WM

A bajorországi Neumarkt St. Veitban található egyik áruházlánc parkolójában került nézeteltérésbe egy eritreai és egy kazah migráns. A két férfi először csak vitatkozott egymással, később azonban már tettlegességig fajult a dolog.

Az eritreai bevándorló ekkor előkapta a nadrágjába rejtett ollót, és azzal többször megszurkálta ellenfelét. Többekben felmerült a kérdés, hogy mit keresett egy olló a migránsnál. A verekedés szemtanúja volt egy édesanya, aki a gyermekeivel éppen vásárolni indult. A nő megpróbált autójával nagyon lassan a birkózó felek közé hajtani, hogy szétválassza őket, de kísérlete kudarcba fulladt. Végül a sebesültet súlyos sérülésekkel kellett kórházba szállítani, míg az eritreai migráns elmenekült a helyszínről.

A helyi rendőrség egy óra múlva közölte, hogy elfogták a feltételezett elkövetőt, aki azóta előzetes letartóztatásba került súlyos testi sértés miatt.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?