KÜLFÖLD

Vér áztatta egy általános iskola udvarát! Exével akart végezni a szír férfi

Nem sokkal becsengetés előtt szúrtak le egy 31 éves nőt a németországi Halle egyik általános iskolájának bejáratánál. A suli udvarát pillanatok alatt ellepték a rendőrök, még a helyszínen sikerült őrizetbe venni egy 40 éves szír férfit.
  • Szerző: WM

Majdnem szívinfarktust kaptak azok a szülők, akik akkor mentek a hallei általános iskola felé, amikor az épület előtt több rendőrautó is szirénázva parkolt. Az egyenruhások hamar megnyugtatták a gyermekeikért aggódó szülőket, hogy a diákok biztonságban vannak. Mint kiderült, egy 31 éves nőt szúrtak le nem sokkal nyolc óra előtt a suli bejáratánál. A fiatal nőt rohammentővel kellett kórházba szállítani, ahol azonnali műtéten esett át.

A kórház orvosai annyit közöltek, hogy sikerült megmenteni a nő életét, az állapotát stabilizálták.

A rendőrség még a helyszínen őrizetbe vett egy 40 éves szír férfit, akit a gyilkossági kísérlet elkövetésével gyanúsítanak. Bár a nyomozás még nagyon a kezdeti fázisában jár, sajtóinformációk szerint annyit már lehet tudni, hogy a szír férfi és az áldozat korábban egy párt alkottak. A nő pár hónapja szakított a férfival, amit a támadó soha nem tudott neki megbocsátani.

A szír bevándorló akkor csapott le egykori szerelmére, amikor közös gyermeküket kísérte be a nő az épületbe.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?