KÜLFÖLD

Végzett a feleségével egy magyar férfi Spanyolországban

Több késszúrással ölte meg magyar párját egy szintén magyar férfi a spanyolországi Alicantéban. A 49 éves férfit letartóztatták, a környéken pedig háromnapos gyászt rendeltek el. A megölt nő ugyan nem volt spanyol állampolgár, de a családon belüli erőszakot Spanyolországban nagyon komolyan veszik. A kint élő magyarokat nagyon megrázták a történtek.
  • Szerző: The_M

Egy étteremben dolgozott Spanyolországban az a magyar férfi, aki több késszúrással megölte szintén magyar feleségét hétfő este. A TV2 Tények úgy tudja, a férfi és a nő az Alicante városában üzemelő magyar étterem felett laktak, és a párnak nem volt tartózkodási engedélye.

A tragédiáról több spanyol hírportál is beszámolt. Azt írják, a nő teste tele volt zúzódásokkal. A hatóságok a helyszínen repülőjegyeket találtak, a házaspár ugyanis a napokban utazott volna haza Magyarországra. A 49 éves férfi, miután végzett a 38 éves nővel, egy ismerősét hívta, aki értesítette a mentőket.

A férfit letartóztatták, állítólag ő is több helyen megsérült a vitában. A környéken háromnapos gyászt rendeltek el, annak ellenére, hogy a megölt nő nem volt spanyol állampolgár, ám errefelé a családon belüli erőszakot nagyon komolyan veszik.

Carmen Calvo spanyol kormányfőhelyettes Twitter-oldalán fejezte ki együttérzését a megölt nő családjának. A gyilkosság miatt több demonstrációt is szerveztek.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ellenállhatatlan tiramisu receptek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?