KÜLFÖLD

„Összeomlott az életünk„ – végzetes hiba miatt halt meg az újszülött kisbaba

A szülők úgy írták le a történteket, mintha horrorfilmben lettek volna.
  • Szerző: Ripost

A kis Winter Vernon május 10-én született, és másnap meghalt a kórházban, miután súlyos fejsérüléseket szenvedett. A liverpooli szülők boldogsága szertefoszlott, s most jogi lépéseket tesznek az Ormskirk Kórház ellen, ugyanis szerintük egyértelmű, hogy az ott dolgozó orvosok hibája, hogy gyermekük meghalt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Összeomlott az életünk. Nemcsak a babánk pusztító veszteségével kell megküzdenünk, hanem kénytelenek vagyunk harcolni azért, hogy megtaláljuk az igazságot, és magyarázatot kapjunk a történtekre„ – kezdte a 27 éves anyuka, Marisa a Daily Postnak.

„Amint megpillantottam, egyből láttam a sérüléseket. A koponyája teljesen be volt horpadva, látszott a fogó helye a fején, és a szeme felett is sebes volt.Életem végéig előttem lesz ez a kép. Olyan volt, mintha egy horrorfilmből jött volna ki a kisbabánk” – tette hozzá a 35 éves apuka, Michael.

Az elsődleges vizsgálati eredmények alapján az orvos túl erősen szorította és húzta a baba fejét, pedig nem is akadt el a szülőcsatornában. A kórház további vizsgálatokat végez.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Így lesz olyan a töltött káposzta, mint a nagyié
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?