KÜLFÖLD

Váratlan vallomás: Ted Bundy barátnője 40 év után megtörte a csendet

Az egyik leghírhedtebb sorozatgyilkos volt párja a kamerák előtt fog kitálalni kapcsolatukról.
  • Szerző: Ripost

A sorozatgyilkos Ted Bundy egykori barátnője 40 év hallgatás után törte meg a csendet, és beszélt az Amazon hátborzongató dokumentumfilmjében. Elizabeth Kendall és lánya is el fogják mondani történetüket az új, ötrészes sorozatban, amelyet 2020-ban mutatnak majd be. A sorozat címe Ted Bundy: Falling for a Killer, azaz Ted Bundy: Beleszeretni egy gyilkosba lesz.

Fotó: Profimedia

A dokumentumfilm Elizabeth Kendall, lánya Molly és Ted Bundy kapcsolatára fókuszál majd. A lány egyébként Kendall egy korábbi kapcsolatából született.

Bundy a hetvenes években több mint 30 nőt megerőszakolt és megölt, és kétszer is megszökött a börtönből, mielőtt 1989-ben kivégezték volna. Kendall volt az, aki megadta a gyilkos nevét a rendőrségnek, így kapták el.
A sorozatban a nővel és lányával mélyinterjúkat készítettek, arról fognak beszélni, hogy milyen élmény volt Bundy-val élni.

Az Amazon közleménye szerint a beszámolók mellett eddig sosem látott családi képek is lesznek a sorozatban, illetve azt is vizsgálják majd, hogy mi késztette Bundy-t az ölésre.

Kendall egyébként már írt egy könyvet a Bundy-val való kapcsolatáról, amelyet 1981-ben adtak ki és a felújított változat a dokumentumfilmmel együtt, jövőre kerül a polcokra – írja a Mirror.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?