KÜLFÖLD

Váratlan bejelentést tett az angol kormányfő

Boris Johnson szombaton nagy bejelentést tett és egy családi titkot is elárult.
  • Szerző: Ripost

Boris Johnson brit miniszterelnök és felesége bejelentette szombaton a közösségi médiában, hogy karácsonyra második közös gyereküket várják.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: MTI

Carrie Johnson azt is felfedte, hogy az év elején nagy szomorúság érte, mert elvetélt.

Az 56 éves Boris Johnson és a 33 éves Carrie Symonds két hónappal ezelőtt házasodott össze, méghozzá titokban. A kormányfőnek ez a harmadik házassága, feleségének pedig az első. 2019 decemberében jegyezték el egymást. A pár első közös gyermeke tavaly április 29-én született, és a Wilfred Lawrie Nicholas Johnson nevet kapta.

Boris Johnson 1987-ben kötötte meg első házasságát Allegra Mostyn-Owennel, akitől 1993-ban elvált, és még ugyanabban évben feleségül vette Marina Wheelert, akitől négy gyermeke született. A házaspár 2018-ban különvált, és néhány héttel azelőtt váltak el hivatalosan is, hogy Johnson elvehesse Carrie Symondst.

Az AP hírügynökség szerint Boris Johnsonnak az említetteken kívül van legalább egy házasságon kívüli gyermeke is.

Carrie Johnson 2018-tól egy évig a kormányzó brit Konzervatív Párt kommunikációs igazgatója volt, de 2019-ben, amikor Johnsont miniszterelnökké választották, távozott ebből a tisztségből. Jelenleg az Oceana nevű, a tengeri környezet megóvására alakult, nem profitorientált globális szervezet egyik vezető tanácsadója.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?