KÜLFÖLD

Vajon mi lesz a vége: Még több bevándorlót vesz át Olaszországtól Merkel!

Úgy látszik, fontos szempont, hogy ne álljon le a bevándorlók áradata. Nagy kérdés azonban, hogy viszi át őket Olaszországból Németországba?
  • Szerző: SZM

A legújabb statisztikák szerint Németország minden negyedik lakója migrációs“hátterű”, azaz a közel 19 millió bevándorlónak legalább az egyik szülője nem Németországban született. Az arány félelmetesnek tűnik, de az biztos, hogy még tovább alakul. 

Történt ugyanis, hogy amikor néhány napja telefonon beszélt Merkel kancellár Gentiloni olasz miniszterelnökkel, abban egyeztek meg, hogy a németek felemelik a saját “kvótájukat”. A “fősodratú” német és olasz lapok, másnap be is jelentették, hogy Merkel kancellár így segít az olaszokon.

Azaz, ezentúl

havonta nem "csak" 500, hanem 750 migránst vesz át Olaszországtól. Évente 6000 helyett 9000 főt.
 

Egy pikantériája azért van még az ügynek. Amint azt a is
megírta néhány napja, Dél-Tirolba csak júniusban 25.000 afrikai és részben ázsiai migráns érkezett, és ők nagyon szeretnének Ausztrián keresztül átjutni Németországba.

Namármost, eddig vajon hogyan és milyen válogatás alapján “vették át” a németek az Olaszországba érkezett havi 500 főt? Illetve majd mostantól a 750-et? Ha nem Ausztrián keresztül – az osztrákok ugyanis erősen ellenállnak – akkor csak Liechtenstein vagy Svájc jöhet szóba, mint tranzitország. Erről eddig nem hallottunk...

De az is lehet, hogy repülővel szállítják át őket. Ez azért sem lenne meglepő, mert annak idején több német lap is megírta, hogy a
Köln-Bonn- i repülőtérre éjjelente legalább 10-12 járat szállt le - még jóval a nyári turistaszezon előtt.
Akkor a kormány tagadta, hogy szíriai bevándorlók jöttek volna Törökországból...

Forrás: Truth24.net

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A 30 perces sajtos rúd receptje
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?