KÜLFÖLD

V4NA: Homoszexuális prostituáltak gyújtogatnak Rómában

Az olasz főváros parkjában átvették a hatalmat a homoszexuális prostik.
  • Szerző: Ripost

Elszabadultak az indulatok a római Parco degli Acquedotti nevű parkban. A zöldövezet 240 hektáron terül el, és része Európa legnagyobb városi parkjának, a Via Appia Regionális Parknak (Appian Way Regional Park, Parco Regionale dell Appia Antica). Az Acquedotti azonban nem az ókorból fennmaradt látványosságai miatt került be a hírekbe.

Az Il Giornale olasz lap szerint ugyanis homoszexuális bevándorló prostituáltak vették át az uralmat a területen. Az újság szerint a Dél-Amerikából származó prostituáltak között területi háború robbant ki, ugyanis egymástól akarják megszerezni a legjobb helyeket, ahol a testüket áruba bocsáthatják. A háború odáig fajult, hogy már a gyújtogatástól sem riadnak vissza a bevándorlók, csak az elmúlt hónapban 15-ször okoztak tüzet a prostituáltak.

Fotó: V4NA

A legutóbbi incidens valamivel több mint egy hete történt. A 48 éves guatemalai Carlos Alfredo Bendfeldt több helyen is tüzet gyújtott. A rendőrök elfogták. A táskájából tűzgyújtásra használt eszközök, valamint óvszerek kerültek elő.

Olaszországban a prostitúció igen gyakori a migránsok körében. Tavaly derült ki, hogy a nigériai maffia kiskorú lányokat is arra kényszerít, hogy kiálljanak az utcára. Bizonyos esetekben úgy szerzik meg a lányokat, hogy vuduátkokkal fenyegetik meg annak családját.

A V4NA arról is ír, hogy a nigériai maffia több európai országban is aktív. A svéd közszolgálati televízió beszámolója szerint a maffia egyre nagyobb teret nyer magának Stockholmban és Göteborgban is. A Black Axe arról ismert, hogy vuduval, kínzással, fekete mágiával és egyéb bizarr, okkult rituálék segítségével veszik rá az áldozataikat a behódolásra.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?